keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Majakan mahdollisia asukkaita!

Molemmin puolin marras-joulukuuta on mielikuvitus lentänyt vapaana!  ME-talolla, 4H-kerhossa ja SPR:n vastaanottokeskuksessa järjestetyissä työpajoissa ollaan yhdessä nuorten ja vähän vanhempienkin taiteilijoiden kanssa luonnosteltu majakan mahdollisia asukkaita ja hyvän elämän aineksia. 

Tarina kertoo, että joskus muinoin huhuttiin majakkaa asuttavan kirkuvan noita-akan. Nyt sinne ovat tekemässä kotia muun muassa värikäs Pipotiti ja erikoislintu, jonka laserkatse saa kenet tahansa pyörtymään. Vuodenvaihteen jälkeen katsotaan yhdessä, miten kaikki osaset loksahtavat lopullisessa teoksessa paikoilleen!

Myös majakan huipulle rakentuvan linnunpesän tekninen toteutus ja siihen liittyvät ratkaisut ovat hyvässä vauhdissa.  Tämän hetken tiedon mukaan teos herää eloon kuitenkin vähän suunniteltua (6.1.2017) myöhemmin. Talvipakkasten ja routaisen maan takia majakkamäen sähkötöihin päästään vasta keväällä 2017. 

Valtavan suuret kiitokset kaikille jo tähän mennessä mukana olleille! Lisää yhteisiä ideointihetkiä ja työpajoja on vielä tiedossa - seuraathan ilmoittelua täällä! Mutta sitä ennen, lämmintä ja rauhallista joulun aikaa kaikille.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti